General / IP

OG Eclipse RolePlay 3.0

Ние сме OG Eclipse, тук ще намерите изключително много ролплей и ще направите незабравимо готини и забавни моменти.

Може да влезете в сървъра чрез IP, като отворите F8> connect 93.123.16.69, или ни намерете в класацията! Или кликнете върху картината и ще ви откара директно!

Сървър Правила

TAKE A STEP FORWARD


1. **Уважение към играчите**: Забранено е обиждането, заплашването или дискриминацията спрямо другите играчи. Всички трябва да се отнасят с уважение към съучастниците в играта.

2. **Без читове или измами**: Използването на софтуерни програми или хакерски методи, които дават непрекъснато предимство в играта, е забранено.

3. **Задължителен ролеви игра**: Потребителите трябва да се участват в ролевата игра в съответствие с правилата и насоките на сървъра.

4. **Неизползване на уязвимости**: Използването или злоупотребата с бъгове или уязвимости в играта, за да се постигне несправедливо предимство, е забранено.

5. **Спазване на правилата на сървъра**: Играчите трябва да спазват всички правила и насоки, поставени от администраторите на сървъра, както и всички прецеденти и решения, взети от тях.

6. **Забрана за рекламиране или спам**: Забранено е рекламирането на други сървъри или услуги, както и изпращането на нежелани или обидни съобщения в чатовете.

7. **Забрана за нецензурен език или обиди**: Използването на нецензурен език, обиди или заплахи към други играчи е забранено.

8. **Неизползване на метагейминг**: Забранено е използването на външна информация или знание, което героят не би имал в играта, за да влияе на решенията си.
9. Спазвайте всички 5М правила!